اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

تر شی انبه به طریقه های مختلفی درست میشود و واقعا وقتی که درست جا بیفتد خیلی خیلی خوشمزه و خوش عطر و بو می باشد. در کشورهای عربستان و هند و پاکستان و سایر کشورهای گرم ترشی انبه را با میوه کال انبه درست می کنند و وقتی که فصل میوه کال آن می آید چون برای درست کردن این ترشی زیاد هواخواه وجود دارد به فراوان میوه کال آن وجود دارد . یکی از ترشیهای گران قیمتی است که به خارج از کشورهای گرم صادر می شود.  مواد لازم:

  1. انبه کال ۲ کیلو
  2. سرکه ۱ لیوان
  3. تمر هندی ۲ قاشق سوپخوری
  4. نمک به مقدار لازم
  5. پودر هل و میخک و گرم ماسالا و زیره و فلفل از هر کدام یک قاشق مرباخوری پر
  6. هویج ۱ عدد به صورت خلال سیب زمینی خرد شده
  7. لیمو ترش قاچ شده و هسته جدا ۳ تا ۴ عدد
  8. روغن مایع یا زیتون به مقدار لازم

طرز تهیه:

انبه را شسته و به اندازه دلخواه برش زده و تخمه وسط آن را درمی آوریم . دیگر لازم نیست آن قسمت سفت انبه را جدا کرد وقتی ترشی خودش برسد . جدا می شود. سرکه را همراه تمر هندی کاملاً می جوشانیم و بعد ادویه ها را به آن اضافه کرده و انبه را داخل شیشه ای که هوا نکشد ریخته . لابه لای آن از هویج خرد شده و لیموی نصف شده و هسته گرفته می ریزیم و پس از اینکه مخلوط تمر هندی خنک شد با روغن مخلوط کرده و روی آن می ریزیم درب ظرف را محکم بسته و در جای خشک و خنک نگهداری می کنیم این ترشی پس از گذشت سه تا چهار ماه آماده می شود. یاد آور می شود انبه تازه طبع سرد و انبه رسیده گرمی می باشد به خاطر همین ادویه زیاد به آن اضافه می کنند

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ۱٠:٥٠ ‎ق.ظ روز ۱۳٩۱/٧/۱٦