اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

گردویی بسیار خوشمزه که من عاشق این شیرینی هستم


7عدد زرده تخم مرغ
2لیوان پودر شکر ( نثار )
2 لیوان گردوی خرد شده
هل سبز کوبیده به دلخواه

طرز تهیه :

زرده و پودر شکر را باهمزن خوب بهم میزنیم تا کرم رنگ و کشدار شود سپس گردوی خرد شده و هل کوبیده شده را اضافه کردم با قاشق مخلوط می کنیم بعد از مایه با قاشق مرباخوری و با فاصله در سینی فر می ریزم و روی شیرینی را با پودر پسته تزیین کرده و به مدت 5 - 10 دقیقه بستگی به حرارت فر و در فری که از قبل داغ شده قرار می دهیم .
*نکته مهم : زمان در این شیرینی خیلی مهم هست و باید به موقع شیرینی ها از فر خارج شود نه دیر و نه زود چون اگر زود خارج شود شیرینی به ته قالب چسبیده و پف شیرینی می خوابد و در صورت دیر خارج کردن کف شیرینی ها به رنگ قهوه ای درمیاد و ظاهرش قشنگ نمیشه .
* بعد از خنک شدن و با احتیاط شیرینی ها را با کاردک از سینی فر جدا می کنیم و

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ٦:۱٢ ‎ب.ظ روز ۱۳۸۸/٦/۱۸