میگو - اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

میگو

میگو سرخ شده



مواد لازم:

تخم مرغ زده شده=1 عدد
میگو تمیز شده =1 کیلو
آبلیمو=3 قاشق غذاخوری
آرد سفید=1 لیوان
آرد سوخاری=1 لیوان
روغن برای سرخ کردن=به مقدار لازم
سیر له شده=2 قاشق چایخوری
نمک و فلفل و زردچوبه=به مقدار لازم

طرز تهیه:

1. میگوهای تمیز شده را شسته در ظرفی با آبلیمو،سیر له شده و ادویه مخلوط کنید.
2. ظرف را به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا مواد جذب میگو شود.
3. تخم مرغ زده شده+آرد سفید+آرد سوخاری را هر کدام در ظرفی جداگانه بریزید.
4. میگوها را ابتدا در آرد سفید سپس در تخم مرغ و پس از آن در آرد سوخاری بغلتانید.
5. میگوها را در روغن فراوان سرخ کنید سپس روی کاغذ روغنی یا در صافی ریخته تا روغن آن برود.خوراک سیب زمینی با نخود فرنگی

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ٦:۱٤ ‎ب.ظ روز ۱۳۸۸/٦/۱۸