اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 


مواد لازم :

سیب زمینی : سه عدد بزرگ

گوشت چرخ کرده : 300 گرم

هویج : سه عدد بزرگ

نخود فرنگی : نصف لیوان

نمک و فلفل : به میزان لازم

پیاز : یک عدد بزرگ

زیره : نصف قاشق چایخوری

ریحون سبز خشک شده : نصف قاشق چایخوری

زرچوبه : یک قاشق چایخوری

پنیر پیتزا : به میزان دلخواه



طرز تهیه :

هویج و نخود فرنگی را در ظرفی ریخته و روی حرارت میگذاریم تا خوب بپزد. سیب زمینی را جداگانه در ظرف دیگری میپزیم. پیاز را سرخ کرده و زرچوبه را به آن اضافه کرده و خوب سرخ میکنیم بعد گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کرده و تا اندازه ای که رنگ گوشت برگردد خوب سرخ میکنیم.


سیب زمینی های پخته شده ، هویج را خرد کرده و به همراه نخود فرنگی به مواد گوشتمان اضافه میکنیم ، نمک و فلفل را اضافه کرده و میگذاریم تا با گوشت خوب هم بخورد. زیره و ریحون سبز را روی مواد ریخته و در ظرف دلخواه میریزیم.

اگر مایکروویو در دسترس بود غذا را در ظرف مناسب ریخته و پنیر پیتزا را رویش میریزیم و داخل مایکروویو گذاشته تا پنیر پیتزا کمی آب شود و بعد از آن میتوانیم غذا را سرو کنیم

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ٦:۱٥ ‎ب.ظ روز ۱۳۸۸/٦/۱۸