اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

مرغ و سوسیس


مواد لازم: سینه مرغ – سوسیس – پنیر پیتزا – جعفری ساطوری – تخم مرغ – پودر سوخاری – آرد سفید – نمک – فلفل – پودر سیر– آویشن – زعفران.

طرز پخت: ابتدا سینه مرغ را بین دو تکه نایلون با قسمت صاف گوشت کوب بکوبید تا نازک و یکنواخت شود. سپس گوشت مرغ را با نمک و فلفل و پودر سیر و آویشن، مزه دار می­کنیم. سوسیس را به اندازه سینه مرغ، برش داده بصورت درسته و جدا سرخ می­کنیم. سپس صبر می­کنیم تا سرد شود. روی گوشت مرغ مزه دار شده جعفری ساطوری، پنیر پیتزا و سوسیس قرار داده سپس، سینه مرغ را رول می­کنیم. برای این که رول باز نشود از یک خلال دندان استفاده می کنیم.

رولمان را در آرد سفید، سپس تخم مرغ با زعفران هم زده و بعد از آن پودر سوخاری می­چرخانیم تا لایه سوخاری آنرا به صورت کامل بپوشاند. مدتی صبر می­کنیم تا لایه سوخاری کاملا به مرغ بچسبد. پس از آن رولت را سرخ می­کنیم.

غذا حاضر است. می­بینید که اصلا سخت نبود ولی بسیار خوشمزه است. نوش جان، این غذا را می­شود با سس بین­ المللی کچاب، میل نمود.

پ­ ن1:میشود بجای سوسیس از مخلوط خلال کدو، کرفس، هویج وفلفل دلمه که ترکیب بسیار خوشمزه ای است استفاده نمود

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ٦:۱٦ ‎ب.ظ روز ۱۳۸۸/٦/۱۸