اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

سالاد ذرت

مواد لازم:
ذرت پخته شده=یک لیوان
هویج پخته شده=نصف لیوان
نخود سبز پخته شده=یک لیوان
کاهوی خرد شده=یک لیوان
مغز پرتقال خرد شده=یک لیوان
کالباس=100 گرم
خامه=100 گرم
سس مایونز=100 گرم
شکر=2 قاشق غذاخوری
آبلیمو=2 قاشق غذاخوری
نمک=نصف قاشق مرباخوری


طرز تهیه:
برای پخت ذرت، بلال را با چوب آن دردیگ زودپز با مقداری نمک می ریزیم که درمدت 2 ساعت خواهد پخت. سس مایونز، خامه، آبلیمو، نمک و شکر را مخلوط می کنیم. نخود سبز، ذرت، کاهو و هویج و مغز پرتقال خرد شده را نیز با هم مخلوط می کنیم.سپس

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ۱۱:۱٠ ‎ق.ظ روز ۱۳۸۸/٦/۱۸
تگ ها : انواع سالاد