اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

 خوراک

مواد لازم:
- سوسیس 250 گرم
- تخم مرغ 2 عدد
- گوجه فرنگی 1 عدد متوسط
- نمک وفلفل به مقدار لازم
* طرز تهیه:
1- سوسیس را به قطعات دلخواه خرد کرده، طرفین آن را در مقدار کمی روغن سرخ کنید. روغن اضافی را بردارید.
2- پوست گوجه فرنگی را بگیرید و آن را خرد کنید و به سوسیس اضافه کرده، آن را تفت دهید تا آب گوجه فرنگی کشیده شود و گوجه فرنگی به روغن بیفتد.
3- تخم مرغها را در ظرفی بشکنید تا از سالم بودن آنها مطمئن شوید. سپس آنها را به سوسیس اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا تخم مرغها با سوسیس و گوجه فرنگی مخلوط شود و تخم مرغ بسته شود.

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ٦:٢٠ ‎ب.ظ روز ۱۳۸۸/٦/۱۸