اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

* طرز تهیه:
1- گوشت را به قطعات درشت (به اندازه یک گردو) خرد کنید و آن را بشویید و با مقدار کمی روغن سرخ نمایید تا آب گوشت کشیده شود. به آن رب و زردچوبه را اضافه کنید و مقدار کمی تفت دهید.
2- لوبیا و هویج حلقه شده را به گوشت اضافه کنید و با مقدار کمی آب بگذارید بپزد. در ساعت آخر طبخ راگو، سیب زمینی، پیاز و فلفل دلمه ای خرد شده را همراه نمک وفلفل به راگو اضافه کنید.
3- اگر راگو غلیظ نبود، آرد را با کمی کره سرخ کنید و آخر کار روی راگو بریزید و بگذارید دو سه جوش دیگر بزند. مراقب باشید که گوشت و سبزیجات در عین پختگی له نشوند و شکل خود را از دست ندهند

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ٦:٢٢ ‎ب.ظ روز ۱۳۸۸/٦/۱۸