اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

خوراک

مواد لازم:
- بادمجان قلمی 3 عدد متوسط
- کدو 3 عدد متوسط
- پیاز یک عدد متوسط
- گوجه فرنگی 2 عدد متوسط
- سیر 4 پر
- فلفل دلمه ای یک عدد متوسط
- نمک و فلفل به مقدار لازم
* طرز تهیه:
1- پیاز را خلال کرده، با مقدار کمی روغن سرخ کنید تا طلایی شود. سپس سیر رنده شده را به آن اضافه کنید.
2- بادمجان و کدو را به صورت حلقه ببرید و به پیاز اضافه کنید. (می توانید این غذا را فقط با کدو و یا بادمجان تهیه نمایید)
3- پوست گوجه فرنگی ها را گرفته و آنها را خرد کنید و به مواد فوق اضافه نمایید.
4- فلفل دلمه ای را ریز خرد کنید یا آن را به صورت حلقه های بزرگ برش بزنید. (بعضی از افراد از فلفل دلمه پخته خوششان نمی آید بنابراین آن را به صورت حلقه های بزرگ برش بزنید تا عطر خود را به غذا بدهد و بتوان هنگام صرف غذا آن را به راحتی از سایر مواد جدا کرد.)
5- به غذا نمک و فلفل زده، حرارت را ملایم کنید تا راتوی با آب گوجه فرنگی بپزد و کاملاً به روغن بیفتد. نکته مهم در طبخ راتوی این است که مواد در عین پخته شدن زیاد له نشود.

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ٦:٢۳ ‎ب.ظ روز ۱۳۸۸/٦/۱۸