اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

خوراک

مواد لازم:
- سوسیس (به فرم دلخواه) 200 گرم
- قارچ 150 گرم
- گوجه فرنگی 1 عدد بزرگ
- نمک و فلفل به مقدار لازم

* طرز تهیه:
1- سوسیس را به شکل دلخواه خرد کنید و در روغن سرخ نمایید.
2- قارچ را بشویید و به طور عمودی برش بزنید و با مقدار کمی روغن سرخ نمایید. سپس گوجه فرنگی خرد شده را به آن اضافه کنید و حرارت دهید تا آب گوجه فرنگی کشیده شود. به آن نمک و فلفل زده، سوسیس را اضافه کنید و سر و تفت دهید.

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ٦:٢٤ ‎ب.ظ روز ۱۳۸۸/٦/۱۸