اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

خوراک

مواد لازم:
- جگر 250 گرم
- پیاز یک عدد بزرگ
- نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

* طرز تهیه:
1- پیاز را خلال کرده با مقدار کمی روغن سرخ نمایید و به آن زردچوبه بزنید.
2- جگر را بشویید و رگ و غدد آن را بگیرید و خرد کنید.
3- جگر را به پیاز داغ اضافه کنید، به آن نمک و فلفل زده و با حرارت ملایم تفت دهید. مراقب باشید

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ٦:٢٤ ‎ب.ظ روز ۱۳۸۸/٦/۱۸