سا - اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

سا

سالاد

 

کاهو - پنیر پیتزا- نان تست- ژامبون مرغ - سس مایونز - قارچ

1- کاهو را ریز خرد میکنیم .

2- ژامبون مرغ را خرد کرده روی کاهو می ریزیم.

3- قارچ را هم ورقهای نازک می بریم و روی مواد میریزیم.

4- نان های تست را یا اول تست می کنیم و بعد بصورت مکعب های ریز با چاقو میبریم یا اول مکعبی میبریم و بعد تو سینی تستر میریزیم تا تست بشن. بعد روی بقیه می ریزیم

5- پنیر پیتزا را ریز رنده میکنیم ( مثل برف) روی بقیه ی مواد می پاشیم.

6- مایونز را روی سالاد میریزم. (فقط این سالاد را باید سریع نوش جان کرد تا نونها خیس نشن. و بصورت دلخواه ممکنه ذرت یا ... هم اضافه کرد اما من با گوجه و خیار و هویج هم امتحان کردم خیلی جالب نشد، امتحان نکنید!!!!)

این مواد را در ظرفی ریخته و روی آن را با سس و هویج تزئین می کنیم

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ۱۱:۱۱ ‎ق.ظ روز ۱۳۸۸/٦/۱۸
تگ ها : انواع سالاد