اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

مواد لازم

برای چهار تا پنج نفر:

نشاسته 400 گرم

گلاب 250 گرم

شکر 5/1 کیلو

آب به میزان لازم

مغز هل به میزان لازم

شیره به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا نشاسته را با آب و گلاب مخلوط کنید، سپس شکر را در آن ریخته و هم می‌زنید تا کاملا مخلوط شود، آن‌گاه مایع را در قابلمه ریخته و روی شعله کم قرار می‌دهیم و آن قدر هم می‌زنید تا خوب خودش را بگیرد. این کار را تا زمانی ادامه دهید تا دوباره شکل پنیر تازه به خود بگیرد. حالا اگر مایع، کم شیرین بود، کمی شیره به آن اضافه می‌کنیم و دوباره می‌جوشانیم. سپس مغز هل را روی آن پاشیده و در سینی می‌ریزیم و پهن می‌کنیم، پس از آنکه کمی سرد شد، آن را به هر شکل و نوعی که خواستیم تزئین می‌کنیم

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ۱٠:۱٧ ‎ق.ظ روز ۱۳۸۸/٦/٢٦
تگ ها : مسقطی