اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

کیک بستنی

 

مواد لازم :  کیک اسفنجی  1 عدد  

 

 بستنی دلخواه         به میزان لازم

 

 مواد تزئینی دلخواه   شکلات ، خامه ، قهوه ، کاکائو ، انواع میوه ها و.....  

 

طرزتهیه:

 

ابتدا یک کیک اسفنجی تهیه نمایید. سپس آن را از وسط به 2 قسمت تقسیم کنید ( برش افقی ). قسمت رویی کیک را به 6 تا 8 و یا 12 قسمت تقسیم نمایید ( هراندازه که خودتان تمایل دارید ). روی قسمت اول را از بستنی بصورت گنبدی پر کنید که این بستنی می تواند از ترکیب چند رنگ بستنی باشد و بعد از اینکه بستنی ها را روی هم قرار دادید ، برش هایی از کیک را که قبلا آماده کرده بودید از کنار کیک به صورت عمودی قرار دهید. بعد هم آن را خیلی سریع با انواع مواد تزئینی که مورد دلخواه و سلیقه خودتان می باشد ، تزئین نمایید و بلافاصله در فریزر قرار دهید.

 

مواد لازم برای تهیه کیک اسفنجی :

 

 تخم مرغ         6 عدد

 

 شکر              130 گرم

 

 آرد                 150 گرم

 

 وانیل              یک هشتم قاشق چایخوری

 

 بیکینگ پودر    نصف قاشق چایخوری

 

 آب جوش        یک سوم پیمانه

 

طرزتهیه:

 

ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید . زرده را به همراه شکر و آب جوش به مدت 10 دقیقه هم بزنید. سفیده را هم جداگانه در ظرف دیگر بزنید ( دقت کنید تا ظرف سفیده تمیز و خشک باشد) . سپس زرده و سفیده را با هم مخلوط کرده و خیلی آرام به حالت دورانی با هم مخلوط کنید . وانیل ، آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط و الک کرده و کم کم به مواد فوق اضافه کنید و هم بزنید ( در یک جهت ). سپس در یک قالب 23 سانتی که کف آن کاغذ پهن کرده و چرب کرده اید ریخته و درفر 170 درجه سانتیگراد ( در پنجره وسط فر) به مدت 50 دقیقه بپزید.

 

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ٧:٠٠ ‎ب.ظ روز ۱۳۸۸/۱٠/۱٩
تگ ها : کیک بستنی