اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

سالاد تن ماهی

 

مواد لازم :

 

 تن ماهی                                           یک قوطی

 

 کرفس خرد شده                                  یک فنجان

 

 مغز کاهوی خرد شده                            یک فنجان

 

سس مایونز                                         3 قاشق سوپخوری

 

 سیب زمینی استانبولی آب پز و حلقه حلقه شده          یک فنجان

 

 گوجه فرنگی ورقه ورقه شده                   2 عدد متوسط

 

 آب لیمو                                              3-2 قاشق سوپخوری

 

 روغن زیتون                                         3-2 قاشق سوپخوری

 

 نمک و فلفل                                       به مقدار کافی 

 

طرز تهیه :

 

در یک دیس گرد یا بیضی شکلی کرفس ، مغز کاهو و سیب زمینی خرد شده را لابه لای هم قرار دهید. تن ماهی را تکه تکه کرده و روی سالاد بریزید. دور سالاد را با گوجه فرنگی ورقه ورقه شده تزئین کنید. آب لیمو ، روغن زیتون ، کمی نمک و فلفل را مخلوط کرده و روی سالاد بریزید. سپس سس مایونز را در قیف ریخته و روی سالاد را با آن تزیین کنید.

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ٧:٠٥ ‎ب.ظ روز ۱۳۸۸/۱٠/۱٩
تگ ها : انواع سالاد