اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

سالاد قارچ

 

 

 

مواد لازم :

 

 کنسرو قارچ               یک قوطی 

 

 خیار شور                   4 عدد

 

 سیب زمینی آب پز      4 عدد متوسط

 

 نخود سبز پخته           دو سوم فنجان

 

 تخم مرغ آب پز            یک عدد

 

 کره                           50 گرم

 

 هویج آب پز                 2 عدد

 

 سس مایونز               4 قاشق سوپخوری

 

 آب لیمو                     3 قاشق سوپخوری 

 

 روغن زیتون                 3 قاشق سوپخوری

 

 نمک و فلفل               به مقدار دلخواه

 

طرز تهیه :

 

ابتدا قارچ ها را بشویید. سپس آنها را ورقه ورقه کرده و با کره تفت دهید تا آب قارچ ها کشیده شود. ظرف را از روی حرارت بردارید . هویج ، خیار شور و سیب زمینی را خرد کنید و با نخود سبز مخلوط کنید. سس مایونز، آب لیمو ، روغن زیتون ، نمک و فلفل را مخلوط کرده و مرتب به هم بزنید تا یکدست شود.

 

سپس قارچ را به مواد مخلوط شده اضافه کنید و سس را هم روی آنها بریزید . سالاد را کاملاً به هم بزنید و آن را در ظرف سالاد ریخته و اطراف ظرف را با چند برگ ریحان یا نعناع و جعفری و گوجه فرنگی گل شده تزئین کنید. سپس تخم مرغ آب پز شده را رنده کرده و روی سالاد بریزید.

 

 

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ٧:٠٧ ‎ب.ظ روز ۱۳۸۸/۱٠/۱٩
تگ ها : انواع سالاد