اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

عدس پلو با میگو
مواد لازم:

برنج=500 گرم

عدس پخته=250 گرم

میگوی تمیز شده=200 گرم

پیاز متوسط=2 عدد

نمک و فلفل و زردچوبه=به مقدار لازم

گوجه فرنگی=3 عدد

زعفران=به میزان لازم

روغن مایع=به میزان لازم

کره=25 گرم

طرز تهیه:

1. پیاز را خلال کرده با روغن سرخ کنید سپس گوجه فرنگی را نگینی خرد کنید و با پیاز مخلوط کنید.

2. عدس پخته شده+ ادویه را اضافه کرده هم بزنید سپس میگوی تمیز کرده را به آن اضافه کنید. مواد را به مدت 5 دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید تا کمی بپزد.

3. برنج را آبکش کنید و سپس لابلای برنج آبکش شده از مخلوطی که آماده کرده اید بریزید و کره و زعفران آبکرده را روی برنج بدهید.

4. قابلمه برنج را به مدت 1 و نیم ساعت الی 2 ساعت روی حرارت ملایم بگذارید تا دم بکشید.

نکته: دقت کنید عدس آنقدر نپزد که له شود.
در صورت تمایل می توانید کمی زرشک را سرخ کرده و موقع کشیدن برنج به آن اضافه کنید.
  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ٢:٤٧ ‎ب.ظ روز ۱۳۸٩/۱/۱٦