اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

کوکتل میگو با کلم
مواد لازم : میگو تاره 500 گرم


سس مایونز 0.5 فنجان

کالباس 150 گرم

سس گوجه فرنگی 2 قاشق مرباخوری

کلم 400 گرم

سوسیس 200 گرم

پودر کاری 1 قاشق مرباخوری

فلفل قدری

نمک قدری


طرز تهیه :

یک عدد کلم بزرگ را در کاغذ مخصوص آلومینیوم میپیچیم طوری که کلم دیده نشود, به چوب های مخصوص میگوی درشت پخته شده حلقه های سوسیس سرخ شده و قطعات کوچک ژامبون لوله شده و زیتون سبز و سیاه میزنیم و سطح کلم را بطور منظم با انها میپوشانیم و مقداری پودر کاری در ظرف مخصوص میپاشیم و کوکتل را با آن سرو میکنیم. این کوکتل شکل قشنگ و جالبی دارد و در پذیرائیهای کوکتل گردانده میشود.

این غذا برای 4 نفر کافیست اگه به همین مقدار مواد لازم بکار بره

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ٢:٥٧ ‎ب.ظ روز ۱۳۸٩/۱/۱٦