اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

خرچنگ با بادام

گوشت خرچنگ خام نیم کیلو
بادام پوست گرفته دو نیم شده 1 پیمانه
جفعری ساطوری 2 3 قاشق
خامه نیم پیمانه
کره 50 گرم
نمک و فلفل
خرچنگ با بادام

گوشت خرچنگ خام نیم کیلو
بادام پوست گرفته دو نیم شده 1 پیمانه
خرچنگ با بادام

گوشت خرچنگ خام نیم کیلو
بادام پوست گرفته دو نیم شده 1 پیمانه
جفعری ساطوری 2 3 قاشق
خامه نیم پیمانه
کره 50 گرم
نمک و فلفل

نیمی از کره را در ماهی تابه روی آتش ملایم داغ کنید و گوشت خرچنگ را در آن تفت بدهید تا اندکی رنگ بگیرد. در ماهی تابه دیگری به همین ترتیب بادام را در بقیه کره تفت بدهید تا طلایی شود. اندکی نمک و فلفل بپاشید، روی گوشت خرچنگ بریزید و هم بزنید. خامه را اضافه کنید و 2 دقیقه روی حرارت زیاد تفت دهید. سپس از روی شعله برداشته در ظرف بکشید و جفعری را روی آن بپاشید.



این خرچنگ رو با نان سفید برشته یا برنج ساده میشه سرو کرد. همین طور میشه مثل تصویر، اون رو به همراه نان و با کمی کاهو به همراه کمی سیب زمینی سرخ کرده سر میز آورد.

جفعری ساطوری 2 3 قاشق
خامه نیم پیمانه
کره 50 گرم
نمک و فلفل

نیمی از کره را در ماهی تابه روی آتش ملایم داغ کنید و گوشت خرچنگ را در آن تفت بدهید تا اندکی رنگ بگیرد. در ماهی تابه دیگری به همین ترتیب بادام را در بقیه کره تفت بدهید تا طلایی شود. اندکی نمک و فلفل بپاشید، روی گوشت خرچنگ بریزید و هم بزنید. خامه را اضافه کنید و 2 دقیقه روی حرارت زیاد تفت دهید. سپس از روی شعله برداشته در ظرف بکشید و جفعری را روی آن بپاشید.



این خرچنگ رو با نان سفید برشته یا برنج ساده میشه سرو کرد. همین طور میشه مثل تصویر، اون رو به همراه نان و با کمی کاهو به همراه کمی سیب زمینی سرخ کرده سر میز آورد.


نیمی از کره را در ماهی تابه روی آتش ملایم داغ کنید و گوشت خرچنگ را در آن تفت بدهید تا اندکی رنگ بگیرد. در ماهی تابه دیگری به همین ترتیب بادام را در بقیه کره تفت بدهید تا طلایی شود. اندکی نمک و فلفل بپاشید، روی گوشت خرچنگ بریزید و هم بزنید. خامه را اضافه کنید و 2 دقیقه روی حرارت زیاد تفت دهید. سپس از روی شعله برداشته در ظرف بکشید و جفعری را روی آن بپاشید.



این خرچنگ رو با نان سفید برشته یا برنج ساده میشه سرو کرد. همین طور میشه مثل تصویر، اون رو به همراه نان و با کمی کاهو به همراه کمی سیب زمینی سرخ کرده سر میز آورد.
  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ٢:٥٩ ‎ب.ظ روز ۱۳۸٩/۱/۱٦