اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

 

دوپیازه میگو

این غذا، بوشهری هست و طعم بسیار خوبی داره. خصوصا برای کسانی که میگو دوس ندارن. پیشنهاد میکنم حتما امتحان کنید. نظرتون در مورد میگو عوض میشه.

مواد لازم
میگو 20 تا درشت (حدودا 300 گرم) (میتونید از میگوی ریز هم استفاده کنید که دیگه احتیاجی به خرد کردن نداره. من هر میگو رو 4 قسمت کردم.)
سیب زمینی پوست کنده و خرد شده 2 تا متوسط
فلفل دلمه ای کوچیک خرد شده 1 دونه
پیاز بزرگ رنده شده 1 دونه
سیر رنده شده 2 3 حبه
ادویه کاری 1 قاشق مرباخوری (میتونید از ادویه معمولی استفاده کنید اگه نداشتید.)
زردچوبه نصف قاشق مربا خوری
آب لیمو یک قاشق غذاخوری
فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری (پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان حذفش نکنید. اما اگه خواستید نصف این مقدار استفاده کنید.)
روغن و نمک

روش تهیه
روغن رو توی تابه داغ کنید، پیاز رو بریزید و تفت بدید.



یکم که رنگش تغییر کرد، فلفل دلمه ای رو اضافه کنید و حدود 5 دقیقه تفت بدید.



سیر رو اضافه کنید و بعد از حدود 1 دقیقه شعله رو خاموش کنید (می دونید که سیر زود میسوزه). رنگش در آخر باید مثه این بشه.



حالا توی یه تابه دیگه روغن بریزید، داغ که شد، سیب زمینی های خرد شده رو اضافه کنید و در حدود 10 دقیقه تا زمانی که یکم رنگش تغییر کنه تفت بدید.



حالا میگو رو هم اضافه کنید و 7 8 دقیقه تفت بدید.



بعدش نمک، فلفل قرمز، ادویه و زردچوبه رو اضافه کنید و یکم تفت بدید تا رنگشون آزاد بشه.



و حالا پیاز و فلفل دلمه ای و سیر رو که قبلا تفت دادیم به میگو و سیب زمینی اضافه می کنیم.



1 لیوان آب اضافه می کنیم و درش رو می بندیم تا حدود 20 دقیقه بجوشه. بعد آبلیمو رو اضافه کنید و از روی شعله برش دارید و سرو کنید.



حالا دو تا حالت داره. هم میتونید این غذا رو با برنج سرو کنید و هم با نون. اگه خواستید با نون سرو کنید، اجازه بدید که همه آبش تبخیر بشه وگرنه، یه مقدار آب دار باشه تا مثل خورشت بتونید روی برنج بریزید.

یه نکته دیگه ام اینکه میتونید به این غذا رب هم بزنید. اگه خواستید، وقتی که یک لیوان آب رو اضافه کردید، یک قاشق پر رب اضافه کنید، یکم هم بزنید و بعد درش رو بذارید.

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ۳:٠۱ ‎ب.ظ روز ۱۳۸٩/۱/۱٦