اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

فیش فینگر با ماهی
مواد لازم:

▪ ماهی پاک شده، شسته شده و چرخ کرده: نیم کیلو،

▪ فلفل و نمک: به میزان لازم،

▪ سیب زمینی آب پز چرخ شده: ۳۰۰ گرم،

▪ پیاز: ۲۵ گرم،

▪ تخم مرغ: ۲ عدد

طرز تهیه

مواد فوق را با یکدیگر خوب مخلوط کنید و به صورت خمیر در آورید، سپس روی تخته ای تمیز خمیر را به یک اندازه مانند سوسیس در آورید و آن ها را در روغن داغ نیم ساعت قبل از صرف غذا سرخ کنید و دور آن را با سبزیجات و ... تزئین کنید.
  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ۳:٠٩ ‎ب.ظ روز ۱۳۸٩/۱/۱٦