اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

خوراک ماهی سوف - گیلانی

مواد لازم :

ماهی سوف 1 عدد
آب نارنج 1 فنجان
تخم مرغ 2 عدد
روغن قدری
نمک قدری

طرز تهیه :

پوست ماهی سوف را کنده و استخوانش را بیرون آورده قطعه قطعه اش کنید ، زرده تخم مرغ و آب نارنج را جداگانه هم زده ، قطعات ماهی را مدت یکساعت در آن بخوابانید سپس بدو طرف آن آرد زده ، در روغن سرخش کنید.
  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ۳:۱٠ ‎ب.ظ روز ۱۳۸٩/۱/۱٦