اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

مواد لازم
بادمجان کباب شده بدون پوست 500 گرم
برنج پخته 200 گرم
فیله گوجه فرنگی 3 عدد
نعناع خرد شده یک قاشق سوپخوری
خامه در صورت دلخواه 100 گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
تخم مرغ آب پز 3 عدد
خیار 2 عدد
سیر رنده شده 1 تا 2 حبه
سس مایونز یک پیمانه
آب لیمو ترش تازه یک قاشق سوپخوری


طرز تهیه
بادمجان ها را بعد از شستن روی سینی گذاشته و در فر 35 درجه طبقه وسط بمدت 45 دقیقه می گذاریم و بعد پوست و دانه های بادمجان را درآورده و روی تخته ساطوری کرده و در ظرف می ریزیم و برنج پخته شده و تخم مرغ آب پز خرد شده و خیار خرد شده را به آن اضافه کرده و گوجه فرنگی ها را هم پوست و دانه های آن را درآورده و خرد می کنیم و به مواد اضافه کرده و در یک کاسه سس مایونز و نعناع خرد شده سیر رنده شده آب لیمو ترش تازه و نمک و فلفل را مخلوط کرده و اگر خواستیم خامه را نیز می افزاییم و این سس را به سالاد اضافه کرده و در ظرف می ریزیم و سپس آن را تزئین کرده و سرو می کنیم

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ۳:۱۳ ‎ب.ظ روز ۱۳۸٩/۱/۱٦
تگ ها : انواع سالاد