غ خ - اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

غ خ

چیکن آلاکینگ ( غذای فرانسوی )

چیکن آلاکینگ ( غذای فرانسوی )

(CHICKEN ALA KING)


موادلازم :

 

 سینه مرغ بدون استخوان  4 تکه
 کره پاستوریزه 100 گرم 
 قارچ ورقه شده  250 گرم
 خامه پاستوریزه  250 میلی لیتر
 زرده تخم مرغ 4 عدد 
 فلفل دلمه ای قرمز  1 عدد
 فلفل دلمه ای سبز 1 عدد 
طرز تهیه:

1. مرغ ها را به صورت مکعب 5/1 تا 2 سانتی متر خرد می کنیم. فلفل دلمه ای ها را نیز خرد می کنیم.

2- کره را در ماهی تابه گرم کرده ، سپس قارچ و فلفل دلمه ای ها را به آن می افزاییم و تفت می دهیم تا نرم شود و کنار می گذاریم.

3- دوباره مقداری کره به ماهی تابه اضافه کرده و مرغ ها را تفت می دهیم تا طلایی رنگ شوند ( برای این که کره نسوزد یک قاشق غذاخوری روغن مایع به آن اضافه می کنیم ). سپس خامه را به آن افزوده و می گذاریم تا به جوش آید.

4- فلفل و قارچ ها را اضافه کرده و از روی شعله برمی داریم و زرده ها را در حال هم زدن به آن می افزائیم. دوباره روی حرارت گذاشته، بدون این که بجوشد مرتب هم می زنیم و سپس سرو می کنیم.

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ۱۱:۱٤ ‎ق.ظ روز ۱۳۸۸/٦/۱۸