سالاد براکلی

مواد لازم
– کلم براکلی خرد شده 500 گرم

– کشمش 6 ق س

– مغز تخمه آفتابگردان 6 ق س

– پیاز مرنیت شده قرمز 6 ق س

– جوانه 6 ق س

– سس مایونز 1 ق س

– روغن زیتون 6 ق س

– آب لیمو ترش 3 ق س


طرز تهیه
ابتدا براکلی را کاملاً شستشو کرده و بگذارید تا آب آن خارج گردد. پیاز را خرد کرده (پیاز قرمز) و در سرکه و نمک و فلفل حداقل به مدت یک روز بخوابانید تا تندی و بوی نامطبوع پیاز گرفته شود.
براکلی ، کشمش ،مغز تخمه، پیاز ، جوانه، سس، روغن زیتون و آب لیمو ترش و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و در ظرف مناسبی ریخته و سرو کنید.