اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

سالاد برنج گرم



مواد لازم


- آب مرغ 2 فنجان

- سیر1 حبه

- برنج1 فنجان

- پیازریزشده 2 قاشق سوپخوری

- روغن زیتون3 قاشق سوپخوری

- سرکه2 قاشق سوپخوری

- مرغ پخته خردشده2 فنجان

- قارچ ورقه شده120 گرم

- زیتون سیاه ورقه4/1 فنجان

- زیتون سبز ورقه4/1 فنجان

- بادام پوست شده3/1 فنجان

- نمک وفلفل

- برگ کاهوو مایونز کمی


طرز تهیه


آب مرغ وسیرراروی حرارت تندبجوشانیدسپس مرغ رااضافه کرده درظرف رابگذاریدحرارت راملایم کنیدتامرغ بپزدوآب آن بخوردش برود،حال مرغ راازحرارت دورکنید، بعدپیازوسرکه وروغن زیتون رااضافه کرده کمی زیروروکنیدبعدمرغ قارچ،زیتون سبزوسیا ه بادام ورقه،نمک وفلفل رااضافه کنیدوروی حرارت بگذاریدتافقط گرم شود.
داخل ظرف سالادراباکاهو ومایونزتزیین کنیدوسالادگرم راروی کاهوبگذاریدونوش جان کنید. چنانچه علاقه ای به مصرف گوشت نداشته باشیدمیتوانیدازسالادحذف کنیدکه دراین صورت بازهم بسیارسالادخوشمزه ای است

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ۳:۱۸ ‎ب.ظ روز ۱۳۸٩/۱/۱٦
تگ ها : انواع سالاد