سالاد برنج و میگو

مواد لازم
– برنج پخته سرد 2 فنجان

– فلفل سبز نازک خلال شده 1 عدد متوسط

– زیتون سبز بدون هسته 1 فنجان

– میگوی پخته خرد شده 250 گرم

– جعفری خرد شده 2 قاشق سوپخوری

– پیازچه خرد شده 2 قاشق سوپخوری

– روغن زیتون 2/1 فنجان

– سرکه 2/1 فنجان

– آب لیمو ترش 1 قاشق سوپخوری

– سیر له شده یا پودر سیر 1 حبه یا 1 قاشق چایخوری

– پودر کاری 2/1 قاشق چایخوری

– فلفل سیاه 2/1 قاشق چایخوری

– کاهو جهت تزیین

– گوجه فرنگی جهت تزیین


طرز تهیه
برنج پخته ، فلفل سبز ، زیتون ، میگو ، جعفری و پیازچه را در یک کاسه بریزید. روغن زیتون ، سرکه ، آب لیمو ترش ، سیر ، پودر کاری و فلفل را داخل کاسه کوچکی ریخته نمک را نیز اضافه کنید و بهم بزنید و در کاسه سالاد ریخته با چنگال خوب زیر و رو کنید و مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم بگیرد.در زمان سرو ظرف دلخواه تان را با کاهو و گوجه فرنگی تزیین کنید و سالاد میگو را روی کاهو قرار داده و سرو کنید .