اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

سالاد پاستا

مواد لازم


▪ پاستای فرمی=۳۰۰ گرم
▪ لوبیا قرمز=۱۵۰ گرم
▪ پیاز قرمز=۱ عدد
▪ فلفل دلمه ای زرد و قرمز=۱ عدد
▪ زیتون سیاه=۵ عدد
▪ سس خردل=۳ قاشق غذاخوری
▪ ماست موسیر=۲ قاشق غذاخوری
▪ سرکه=۱ قاشق چایخوری
▪ روغن زیتون=۳ قاشق چایخوری
▪ پودر پونه=۱ قاشق چایخوری
▪ نمک و فلفل=بمقدار دلخواه


طرز تهیه


۱) پاستا را در آب جوش بجوشانید،آبکش کرده و کنار بگذارید.
۲) لوبیا قرمز را که از شب قبل خیس کرده اید در آب بپزید و کنار بگذارید.
۳) فلفل دلمه را ریز خرد کنید. پیازها را خلال کنید و آنها را در کاسه ای با پاستا مخلوط کنید.
۴) برای درست کردن سس در کاسه ای جداگانه ماست را همراه با سس خردل،پودر پونه،سرکه،نمک،فلفل و روغن زیتون مخلوط کنید.
۵) سس بدست آمده را روی سالاد بریزید و هم بزنید.
۶) زیتون ها را با هسته به سالاد اضافه کنید و سالاد را در ظرف بکشید

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ۳:٢۳ ‎ب.ظ روز ۱۳۸٩/۱/۱٦
تگ ها : انواع سالاد