اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

مواد لازم : نخود ( نخود خیس خورده ) : 200 گرم گوشت گوسفند ( تکه تکه شده ) : 200 گرم رب گوجه فرنگی : 2 قاشق سوپخوری لیمو عمانی : 5 عدد روغن : 1 فنجان زعفران دم کرده : 1 چهارم فنجان سیب زمینی : 200 گرم پیاز داغ عسلی : 4 قاشق سوپخوری زردچوبه : به مقدار لازم نمک و فلفل : به مقدار لازم طرز تهیه : ابتدا مقداری آب روی گوشت تکه تکه شده بریزید و آنها را نیم پز کنید . نخود ها را دو روز قبل خیس و آب آن را عوض کنید . زعفران دم کرده را به آن بیفزایید و به هم بزنید . وقتی گوشت نیم پز شد نخود ، پیاز سرخ شده ، نمک ، فلفل و لیمو عمانی را اشافه کنید و بگذارید به طور کامل بپزد حرارت را کم کنید که غذا جا بیفتد . می توان به جای لیمو عمانی از آبلیمو استفاده کرد . هنگام کشیدن غذا سیب زمینی های سرخ شده را اضافه کنید .   
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ۱:۳۸ ‎ب.ظ روز ۱۳۸٩/۱٢/٦