اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

مواد لازم برای 4 تا 6 نفر: گوشت چرخ‏ کرده 200 گرم پیاز رنده شده 1 عدد لوبیا سفید 130 گرم نخود 100 گرم هویج نگینی 3 عدد کشمش پلویی 150 گرم قیصی 8 عدد چغندر 1 عدد سبزی* 500 گرم آرد برنج 100 گرم شکر 3 قاشق‏ غذاخوری سرکه 3 قاشق غذاخوری آبغوره یک دوم لیوان نمک، فلفل به میزان لازم نعنا داغ به میزان لازم *خالولش، نعنا، تره، جعفری، گشنیز طرز تهیه: * نخود و لوبیا را که از شب قبل خیس کرده‏ اید با 1 لیتر آب و کمی نمک روی حرارت قرار دهید تا پخته شود. * سپس آرد برنج را با 1 پیمانه آب مخلوط نموده و به لوبیا اضافه کنید. * هویج و چغندر را شسته، پوست گرفته، نگینی خرد کنید و به آش اضافه نمایید. * گوشت چرخ‏ کرده را با 1 عدد پیاز رنده شده ورز دهید و کمی فلفل و نمک افزوده با آن سر گنجشکی آماده کنید و به همراه سبزی به آش بیفزایید. * قیصی و کشمش را نیم ساعت خیس کنید. قیصی را خرد نموده با کشمش در روغن تفت دهید و در آش بریزید. * سپس شکر، آبغوره و سرکه را مخلوط کنید و به آش اضافه کنید. * در آخر نمک و فلفل را نیز اندازه نموده، آش را در ظرف بکشید و مطابق تصویر روی آن را تزیین نمایید.   
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ۱:۳٩ ‎ب.ظ روز ۱۳۸٩/۱٢/٦