اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

موارد لازم:

نیم کیلو گوشت بدون چربی که ریز خرد شده
پیاز داغ عسلی یک چهارم پیمانه
لیمو عمانی ۴ یا ۵ عدد
لپه سه چهارم پیمانه
رب گوجه فرنگی دو قاشق غذا
زعفران دم کرده کمی
آبلیمو یا آب نارنج به دلخواه

دستور پخت

لپه ها رو قبلا خیس کرده و بعد هنگام تهیه خورش با کمی روغن تفت بدین تا هنگام پختن له نشن و بعد بپزین . گوشت را با پیاز در روغن تفت بدین و بعد با رب گوجه زردچوبه و ادویه مخلوط و کمی دارچین به مدت کوتاهی سرخ کنین …. سپس به همراه لیموعمانی بپزین . بعد از پختن گوشت بذارین لپه و گوشت با شعله کم باید با هم بجوشن و لیمو ها رو در انتهای کار سوراخ کنین تا طعم لیمو داخل خورش بشه .
آب خورش باید کشیده بشه تا جا بیافته .

 نکات مربوط به تهیه خورش قیمه سیب زمینی۱ -
از سیب زمینی خلالی سرخ کرده برای روی خورش و از گوجه فرنگی و فلفل سبز برای تزیین استفاده میکنیم . و برای معطر کردن خورش ازکمی گلاب و عرق هل وپودر دارچین و پودر گل سرخ خشک در انتهای کار بهره میگیریم .که عطرشون محفوظ باشه .۲ – گرد لیمو رنگ غذا رو تیره میکنه و له کردن لیمو عمانی از قبل طعم تلخ به خورش میده .بهتره در انتها لیمو ها رو کمی له کنیم که مزه اش داخل خورش بشه .

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ٤:٥۳ ‎ب.ظ روز ۱۳٩٠/۱/۱۳
تگ ها : خورشت قیمه