اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

موارد لازم برای ۴ نفر:

۴۰۰ گرم گوشت گوسفند بادنجان قلمی ۴ عددپیاز یکعددگوجه فرنگی یک الی ۲عدد رب گوجه فرنگی یک قاشق غ فلفل سبز یک الی دو عدد نمک و فلفل و ادویه مخلوط و کمی دارچینغوره کمیروغن پیاز داغ عسلی کمی آبلیمو ترش یا آبغوره برای چاشنی .......................دستور پخت

بادنجان ها رو پوست بکنین و در آب نمک خیس کنین تا تلخی اونها گرفته بشه . بعد آبکشی و خشک کنین و دو طرفش رو سرخ کنین . گوشت رو با کمی روغن و پیاز تفت بدین و با آب بپزین . بعد از پختن گوشت ، بادنجانهای سرخ شده رو داخلش قرار بدین و رب گوجه فرنگی رو هم اضافه کنین ، تا بادنجان ها هم بپزه . و در انتها غوره و گوجه فرنگی ها رو هم بریزین تا جند جوش بزنه . موقع کشیدن خورش ابتدا چاشنی اون رو اضافه و بعد سرو کنین .

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ٤:٥۳ ‎ب.ظ روز ۱۳٩٠/۱/۱۳