اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

موارد لازم:

گوشت ران با استخوان گوسفند ۳۰۰ گرم
پیاز داغ عسلی فراوان
زعفران آب کرده ۲ ق سوپ خوری
کره یا روغن حیوانی نمک و فلفل

دستور پخت
گوشت را شسته و خرد کرده و با کمی روغن تفت داده و پیاز داغ عسلی و زعفران رو اضافه کرده و بار بزارین تا با شعله ملایم کاملا بپزه . این خورش نباید خیلی آبدار باشه .در انتها کمی کره یا روغن حیوانی برا طعم بهتر روش میریزن .برای تزیین میتونین از مغز بادام و پسته استفاده کرد .

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ٤:٥٥ ‎ب.ظ روز ۱۳٩٠/۱/۱۳