اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

موارد لازم:

گوشت خورشی هر نفر ۱۰۰ گرم
به ۳ عدد متوسط
آلو خشک۲۰۰ گرم
پیاز سرخ شده ۲۰۰ گرم
رب گوجه‌فرنگی۲ قاشق غذا خوری
زعفران ساییده شده۱ قاشق
زردچوبه و ادویه و نمک بمیزان لازم

دستور پخت

گوشت رو خورشی خرد کردم با پیاز سرخ شده تفت دادم ادویه جات و نمک و رب رو اضافه کردم و آب ریختم تا گوشت بپزه به ها رو پوست گرفتم و گرد گرد بریدم وسطش رو هم درآوردم بعد از اینکه گوشت پخت و لعاب داد به ها رو اضافه کردم و در اخر هم آلو ها رو که از قبل خیس خورده بودن اضافه کردم .

 

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ٤:٥٦ ‎ب.ظ روز ۱۳٩٠/۱/۱۳