اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

موارد لازم:

گوشت گوسفند برای هر نفر ۱۰۰ الی ۱۵۰ گرم
یک عدد کرفس تازه و پاک کرده
نعنا و جعفری به نسبت یک به چهار)
ادویه مخلوط کمی
روغن برای تفت دادن
رب گوجه
لیموترش برای چاشنی

دستور پخت

کرفس خرد شده و جعفری و نعنای خرد شده رو توی ماهیتابه بدون روغن تفت میدیم تا آبش کشیده بشه و سپس کمی روغن بهش اضافه کنیم . مراقب باشین که خیلی سرخ وسبزیها جزغاله و سیاه نشه . بعد کمی ادویه و نوک قاشق غذا خوری بهش رب گوجه میزنیم و پیاز داغ هم اضافه میکنیم ، میذاریم خوب بپزه . پیازداغ الزامی نیست ولی اصولا مزه یک غذای پر پیازداغ بسیار متفاوته . گوشت تکه شده رو با کمی پیاز داغ و نمک و ادویه و زردچوبه بار میذاریم و قبل از اینکه کامل بپزه خاموش میکنیم و بعد با دیگرمحتویات خورش یعنی کرفس و سبزی که حالا دیگه نیم پخت شده میذاریم تا کامل بپزه و مزه و طعم هرکدومشون به خورد هم بره . در انتها چاشنی اون رو اضافه و نمکش رو اندازه میکنیم .

 

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ٤:٥٩ ‎ب.ظ روز ۱۳٩٠/۱/۱۳
تگ ها : خورشت کرفس