اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

مواد لازم
۱_ سیر درشت _ ۵۰ بته
۲_ سرکه _  تقریبا ۱٫۵ کیلو(به اندازه ای که روی سیرها را بپوشاند)
 

طرز تهیه
برای سیرترشی, سیرهای تازه و درشت و خشک انتخاب میکنیم, دم بالای بته سیر را میگیریم و ریشه های زیادی ته آنرا هم آهسته جدا میکنیم, باید دقت کرد بته سیر پرپر نشود. سیرها را در یک شیشه دهن گشاد مناسب روی هم بترتیب میچینیم تا شیشه پر شود. بعد سرکه خوب و خیلی ترش را روی سیرها میریزیم تا بحدی که روی سیرها را بگیرد. آنگاه در شیشه را محکم میبندیم و در جای خنک نگهداری میکنیم. سیرترشی از ترشی های دیگر خیلی دیرتر برای مصرف حاضر میشود. آن را معمولا یکسال بعد مصرف میکنند. هرچه سیرترشی کهنه تر باشد خوشمزه تر وازلحای درمانی هم که اغلب به مصرف میرسد مفیدتر است

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ٥:۱۳ ‎ب.ظ روز ۱۳٩٠/۱/۱۳
تگ ها : سیر ترشی