اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

مواد لازم (جهت 4-5 نفر) : نیم کیلوسینه و ران مرغ ، خرد کرده1 عددپیاز ، ساطورینیم کیلوآلو بخارا ، خیسانده ، هسته گرفته اندکیزرد چوبه یا زعفران روغن نمک و فلفل طرز تهیه :

3-4 قاشق روغن در دیگ روی آتش ملایم داغ کنید و مرغ را با 10-12 دقیقه در آن تفت بدهید تا رویه آن طلایی شود . مرغ را با قاشق سوراخ دار بردارید و کنار بگذارید . پیاز را در روغن باقی مانده بریزید و تفت بدهید تا کمی رنگ بگیرد .
آلو را اضافه کنید و 5-6 دقیقه بچرخانید . زردچوبه یا زعفران ( حل شده در اندکی آب داغ) را با اندکی نمک و فلفل اضافه کنید و یک چرخ بدهید . یک پیمانه آب بریزید و به جوش بیاورید . مرغ را به دیگ برگردانید ، آتش را کم کنید ، در دیگ را ببندید و مرغ را 30-35 دقیقه بپزید تا به روغن بنشیند .
این خورش باید تنگ آب و روغن دار باشد ؛ اگر در پایان پخت آب دار بود ، در دیگ را باز بگذارید و آتش ر ا اندکی تیز کنید تا مرغ به روغن بنشیند .
  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ۸:٤۱ ‎ب.ظ روز ۱۳٩٠/۱/٢۳