اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

مواد لازم :
برنج آبکش شده ۳ پیمانه
سینه مرغ پخته و ریش شده ۱ عدد
هویج خلال نازک شده ۲ پیمانه
سیب زمینی خلال نازک شده ۱ پیمانه
پیازسرخ شده ۱ عدد
زعفران آبکرده ۱ استکان
نمک و فلفل
طرز تهیه:
برنج را آبکش کنید اما یه خورده زنده تر بردارید .( اصولا تو پلو مخلوط‌ها برنج رو یه کمی زنده‌تر بر می‌داریم)
سیب زمینی را در روغن سرخ می‌کنیم نباید خیلی سرخ بشه یه خورده طلایی و برشته بشه کافیه . هویج رو هم در کمی روغن تفت می دیم باید نرم بشه.

بعد سیب زمینی و هویج رو با هم مخلوط می کنیم و مرغ ریش شده و پیاز داغ رو هم با هم مخلوط کرده نمک و فلفل رو زده حالا کمی از زعفرون رو به موادمون اضافه می‌کنیم.
کمی روغن ته قابلمه ریخته از برنج سفید ته دیگ می‌ریزیم و مواد رو لابه‌لای برنج در قابلمه می‌ریزیم.
لابه‌لای اون هم زعفرون می‌ریزیم و می‌ذ‌اریم تا دم بکشه. کمی مونده به کشیدن برنج را کمی هم‌می‌زنیم تا موادمون با برنج مخلوط بشه و در دیس می‌کشیم و با سبزی خوردن و ماست میل می‌کنیم.
در ضمن این غذا با انواع ترشی هم خوشمزه هست.
  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ۸:٤٤ ‎ب.ظ روز ۱۳٩٠/۱/٢۳
تگ ها : مخلوط پلو