اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

مواد لازم
برنج پنج پیمانه
شیر چهار پیمانه
آب سه پیمانه
کشمش 200 گرم
نمک و روغن به میزان لازم

طرز تهیه
ابتدا برنج را می‌شوییم، بعد شیر و آب را در قابلمه روی برنج ریخته، نمک و روغن را به اندازه لازم به آن اضافه می‌کنیم و قابلمه را روی شعله گاز می‌گذاریم تا آب و شیر بخار شوند. قبل از این که برنج را دم کنیم، کشمش‌ها را روی سطح آن می‌ریزیم تا با بخار برنج بپزند. دقت داشته باشید که حتما حرارت زیر قابلمه کم باشد، چون شیر خیلی زود می‌سوزد و برنج را می‌سوزاند.
  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ۸:٤٩ ‎ب.ظ روز ۱۳٩٠/۱/٢۳