اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

مواد لازم:
- بال مرغ (یا پاچینی مرغ) 6 عدد
- زعفران 3/1 قاشق چایخوری
- روغن حیوانی 5/1 قاشق غذاخوری
- سیب زمینی 2 عدد متوسط
- نمک و ادویه به مقدار لازم
طرز تهیه:
1- روغن را در کف قابلمه ای با گنجایش مناسب بریزید، به آن زعفران را اضافه کنید و روی حرارت کم بگذارید تا روغن ذوب شود.
2- به اطراف بال مرغ نمک و ادویه بزنید و آنها را در یک ردیف، کف قابلمه بچینید. درِ قابلمه را بگذارید تا با حرارت ملایم به مدت 5/1 ساعت بال مرغ کاملاً بپزد و سرخ شود. در اواسط طبخ بال مرغ را زیر و رو کنید تا دو طرف آن سرخ شود.
3- سیب زمینی را پوست کرده، خلال کنید و با روغن فراوان سرخ نمایید.
4- بال مرغ را در دیس بکشید و اطراف آن سیب زمینی سرخ شده بریزید.
نکته (1): با این روش می توان سینه و ران مرغ را هم طبخ کرد.
نکته (2): با توجه به این که روغن حیوانی کلسترول بالایی دارد توصیه نمی شود برای طبخ تمام غذاها از آن استفاده شود و استفاده کم آن در بعضی از غذاها طعم مطبوعی به غذا می دهد و مضر نیست
  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ۸:٥۳ ‎ب.ظ روز ۱۳٩٠/۱/٢۳