اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

ترکیب هویج، سیب و پودر کاری معجون بسیار دلپذیری می دهد که مزه ای فوق العاده دارد.
مواد لازم برای 4 نفر :
* روغن آفتابگردان : 10 میلی
* پودر کاری: 1 قاشق مربا خوری
* هویج پوست گرفته و ریز شده : 500 گرم
* پیاز بزرگ خرد شده : 1 عدد
* سیب رسیده بزرگ خرد شده : یک عدد
* آب مرغ : 750 گرم
* نمک- فلفل سیاه : به میزان لازم
* ماست سفت و هویج باریک شده : برای تزئین
طرز تهیه :
ابتدا روغن را در یک ظرف بزرگ گرم می کنیم. این ظرف بهتر است از جنس فلز باشد.
بعد از گرم شدن روغن پودر کاری را در روغن ریخته و برای 2 تا 3 دقیقه تفت می دهیم.
بعد از آن به آن هویج های خرد شده، پیاز و سیب را که قبلاً پخته ایم اضافه می کنیم و به هم می زنیم.
در ظرف را گذاشته و برای 15 دقیقه با حرارت ملایم می پزیم در این مدت گاهی آن را هم می زنیم.
مواد باید به اندازه ای بپزد که نرم شود بعد از آن این مواد را درون غذا ساز یا مخلوط کن می ریزیم و آن را کاملاً به هم مخلوط می کنیم تا کاملاً یک دست و صاف شود.
موادی را که در غذاساز ریخته و نرم شده است داخل ظرف مناسبی می ریزیم و آب مرغ را به آن اضافه کرده و روی شعله قرار می دهیم تا جوش بیاید. در این مرحله به میزان دلخواه نمک و فلفل اضافه می کنیم.
این مواد را با ملاقه در کاسه می ریزیم.
سپس ماست را به آرامی در ظرف قرار داده و کمی از آن را در سوپ حرکت می دهیم و باریکه های هویج را که به صورت پاپیون درآورده ایم برای تزئین در ظرف می اندازیم.
  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ۸:٥٤ ‎ب.ظ روز ۱۳٩٠/۱/٢۳