اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

مواد لازم:
1)گوشت شرخ کرده نیم کیلو
2)پیاز سرخ کرده 2 تا 3 قاشوق سوپخوری
3)گردوی خردشده 2 تا 3 قاشوق سوپخوری
4)کشک سایده 2 لیوان
5)نعنای خشک نرم یک قاشوق سوپ خوری
6)روغن 150 گرم
7)نمک به مقدار لازم


طرز تیه:
گوش را با یکی دو عدد پیاز رنده شده و کمی نمک فلفل مخلوط میکنیم و کوفته ریزه درست میکنیم روغن را در ظرفی ریختهو پس از داغ شدن کوفته ها را کمی سرخ میکنیم نعنا را روی آن ریخته و یک دور تفت میدیم در صورت تمایل یک قاشوق مربا خوری زرد چوبه اضافه میکنیم و یک لیوان آب و کمی نمک اضافه میکنیم و حال پیاز داغ را اضافه میکنیم و صبر میکنیم چند جوش که ضد وقتی آب آن نصف شد کشک را به آن اضافه میکنیم حال چند دقیقه صبر میکنیم تا جا بیفتد حال گاز را خاموش کرده و گردو را توی آن میریزیم و در ظرف دیگری میکشی از گردو کشک میتوان برای تضعین روی این غذای خوب استفاده کرد

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ۱۱:٠٥ ‎ق.ظ روز ۱۳٩٠/۱/٢٤
تگ ها : کله جوش