اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

مواد لازم:

برنج= 1 لیوان

لپه= نصف لیوان

سبزی ( نعناع ، شوید و برگ چغندر)= نیم کیلو

گوشت چرخ کرده=200 گرم

پیاز =1 عدد

آبغوره =نصف لیوان

نمک فلفل زردچوبه و نعناع داغ و پیاز سرخ شده=به اندازه کاٿی

طرز تهیه:

پیاز را روی گوشت رنده می کنیم نمک و فلفل و زردچوبه می زنیم و آنرا بصورت کوفته ریزه در می آوریم و کمی آنرا تفت می دهیم .
لپه و برنج را می گذاریم پخته شود سبزی را که تمیز و خرد کرده ایم با نمک و فلفل و مقداری آب داخل لپه و برنج می ریزیم تمام مواد که خوب پخته شد کوفته ها را داخل آن می ریزیم و آبغوره را به آن اضافه می کنیم وقتی که آش خوب جا افتاد آنرا در سوپ خوری می ریزیم و روی آنرا با نعناع داغ و پیاز داغ تزیین می کنیم .

نکته: این آش بستگی به ذائقه ما دارد که ترشی آن چقدر باشد ؛‌کم یا زیاد .

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ۱۱:٠٦ ‎ق.ظ روز ۱۳٩٠/۱/٢٤