اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

مواد لازم



گوشت چرخ کرده : 500 گرم

سیب زمینی رنده شده : 250 گرم یا 2 عدد

پیاز سرخ شده : 1 عدد کوچک

هویچ رنده شده : 1 عدد کوچک

روغن ، آب لیمو، نمک ، فلفل ، ادویه و زعفران : به میزان لازم

جعفری خرد شده : 2 قاشق غذا خوری

فلفل دلمه ای : 1 عدد

گوجه فرنگی : 1 عدد

رب : 1 قاشق غذاخوری



طرز تهیه


سیب زمینی و هویچ و پیاز را رنده کرده داخل گوشت می ریزیم خوب ورز می دهیم نمک ، فلفل ، ادویه و کمی از جعفری با مقدار کمی زعفران را هم اضافه کرده مجددا ورز می دهیم تا مایع خوب بهم بچسبد ، سپس ازگوشت گلوله های کوچک به اندازه گردو بر می داریم و درکف دست گردش می کنیم و درون ماهی تابه کمی روغن ریخته بعد از داغ شدن سرخ می کنیم وقتی همه را سرخ کرده کنار می گذاریم در ظرف دیگری پیاز را سرخ کرده و کمی رب درون آن ریخته تفت می دهیم . بعد گوجه فرنگی وفلفل دلمه ای را حلقه حلقه کرده در کف ظرف قرار می دهیم کوفته های سرخ شده را روی آنها می چینیم و نصف لیوان آب گوشت به آن اضافه کرده و حرارت را ملایم می کنیم در ظرف را گذاشته و می گذاریم غذا جا بیافتد کمی آب لیموو زعفران هم اضافه می کنیم بعد از پخت غذا آنها را سرو کرده و رویش را با جعفری تزئین می کنیم .

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ۱۱:٠٧ ‎ق.ظ روز ۱۳٩٠/۱/٢٤