اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

این غذا خیلی جالبه و خوشمزه و مقوی چون به جای گوشت قرمز از سویا استفاده میشه و میدونید که سویا خواص خیلی زیادی داره ....

سویا : 100 گرم
سیب زمینی : 3 عدد
پیاز : 2 عدد متوسط
آرد مقداری
نمک و فلفل به میزان لازم


حالا دستور پختش : سویا رو از دو ساعت پیش خیس می کنیم . بعد در زودپز ریخته و حدود 2 الی 3 لیوان آب میریزیم و میذاریم تا به مدت 10 الی 15 دقیقه بپزه .
بعد سویا هارو آبشون رو می گیریم .
سیب زمینی و پیاز رو با رنده می کنیم و با سویا که آماده شده مخلوط می کنیم .
برای چسبندگی بیشتر حدود یک قاشق غذاخوری آرد میریزیم .

حالا مثل کباب معمولی اونها رو سرخ میکنیم

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ۱۱:٠٧ ‎ق.ظ روز ۱۳٩٠/۱/٢٤
تگ ها : کباب سویا