اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

موادلازم برای 2 نفر:


جوجه به وزن 750 گرم تا یک کیلو=یک عدد
روغن زیتون=2 قاشق سوپخوریآ
بلیمو=2 قاشق سوپخوری
آب پیاز رنده شده=1 تا 2 قاشق سوپخوری
نمکو فلفل=کمی
زعفران حل شده در آبجوش=کمی
طرز تهیه:


جوجه را قطعه قطعه کردهاستخوانهای درشت

آنرا میگیریم. روغن زیتون،آبلیمو،آب پیاز،نمک و

فلفل زعفران رامخلوط کرده جوجه را در این

سس می خوابانیم و قطعات گوشت را به این

سیخهای کوچک (بطول 25تا 30 ) می کشیم

تابه چدنی را می گذاریم داغ شود و سیخهای کباب

را یکی یکیدر تابه قرار می دهیم.هر طرف سیخ که

برشته شد آنرا برگردانده سیخ دیگری را میگذاریم

تا تمام کباب ها آماده شود.سیخ ها را در دیس قرار

می دهیم کمی کره روی آن میگذاریم یا با

سس پیاز و گوجه فرنگی مصرف می نماییم

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ۱۱:٠۸ ‎ق.ظ روز ۱۳٩٠/۱/٢٤