اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

مواد لازم:

بادمجانشش عدد گوجه فرنگیدو عدد پیازیک عدد بزرگسیرپنج حبهروغن برای سرخ کردنبمقدار لازمکشکیک الی دو لیوانسبزی معطر (جعفری-نعنا-ریحان و تره)به مقدار لازمآب و نمک و ادویهبه مقدار لازمگردومقداری

طرز تهیه:
ابتدا بادمجانها را پوست میگیریم. سپسهر کدام را به 4 قسمت از طول می بریم و می شوئیم.بادمجانها را نمک می زنیم و درصافی می ریزیم تا آب آن برود.سپس آنها را در روغن فراوان سرخ می کنیم.بعد بادمجانهای سرخ شده را ساطوری کرده و له میکنیم.
حال گوجه فرنگی ها را رنده میکنیم و همراه یک عدد پیاز خرد شده در روغن تفت می دهیم .
به گوجه و پیاز سرخ شده سبزی معطر (جعفری-نعنا-ریحان و تره)اضافه میکنیم و خوب تفتشان میدهیم.
در ظرفی جداگانه کشک را با مقداری آب می جوشانیم و بعد از اینکه یک جوش زد مواد کشک و بادمجان را که سرخ نمودیم به آن اضافه می کنیم.

توجه: در صورت تمایل از مقداری مغز گردو خرد شده هم می توانید برای تهیه این غذا استفاده کنید.

در ظرف را میگذاریم و حرارت اجاق را کم میکنیم تا غذا جا بیفتد .بعد مقداری سیر خشک را رنده میکنیم و سرخ می نمائیم .
مقداری نعنا خشک شده را هم در روغن تفت میدهیم.
بعد از اینکه غذا جا افتاد و آماده شد در ظرفی مناسب کشک و بادمجان را میکشیم و روی آن را با سیر داغ و نعنا داغی که از قبل آماده نموده ایم تزئین میکنیم.

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ۱۱:٠٩ ‎ق.ظ روز ۱۳٩٠/۱/٢٤
تگ ها : کشک بادمجان