اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 


شیرینی مسقطی

مسقطی یکی از شیرینی‌هایی است که معمولا در مراسم و اعیاد از آن استفاده می‌شود و اصلی‌ترین ترکیب این شیرینی خوشمزه، نشاسته است.

مواد لازم:

نشاسته: 100 گرم

شکر: 200 گرم

روغن: 50 گرم

گلاب: یک قاشق غذاخوری

زعفران: مقدار کم

خلال بادام: حدود 50 گرم

آب: حدود 4 پیمانه

طرز تهیه:

• ابتدا در یک قابلمه‌ حدود 4 پیمانه آب سرد ریخته و نشاسته را درون آن بریزید و خوب هم بزنید تا گلوله نشود.

• قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب آن را هم بزنید.

• وقتی مخلوط فوق جوش آمد و غلیظ شد، روغن، شکر، گلاب و کمی زعفران را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.

• مسقطی را درون ظرف مورد نظر بریزید و روی آن را با خلال بادام تزیین کرده و پس از این‌که سرد شد، آن را به شکل لوزی لوزی ببرید.

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ٢:٢۱ ‎ب.ظ روز ۱۳٩٠/۱/٢٤