اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 


خوردن این شیرینی خوشمزه کنجدی همراه با چای داغ واقعا می‌چسبد!

مواد لازم:

شکر: یک فنجان

کنجد: یک و نیم فنجان

عسل: ‌سه قاشق سوپ‌خوری

روغن: دو قاشق سوپ‌خوری

زعفران حل شده در آب: یک قاشق سوپ‌خوری

پودر پسته:‌ مقداری برای تزیین

طرز تهیه:

• عسل و شکر و روغن را در قابلمه‌ای ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشند.

• زعفران را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید.

• سپس کنجد را به مخلوط اضافه کرده هم بزنید تا طلایی شود.

• با قاشق مقدداری از سوهان را داخل سینی بریزید، اگر سفت شد و خودش را گرفت سوهان آماده است.

• حرارت را کم کنید تا سوهان گرم بماند.

• با قاشق از سوهان بردارید و با رعایت فاصله روی سینی فر بریزید و روی آن‌ها را با پودر پسته تزیین کنید.

• پس از اینکه سوهان‌ها سرد شدند یکی یکی آن‌ها را از سینی جدا کنید و در ظرف مناسبی قرار دهید.

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ٢:٢٢ ‎ب.ظ روز ۱۳٩٠/۱/٢٤
تگ ها : سوهان کنجدی