اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

شیرینی خشک مارمالاد

آرد برنج و بادام آسیاب شده از جمله مواد اصلی این شیرینی‌های کوچک و رنگی هستند.

مواد لازم:

آرد سفید گندم: 220 گرم

آرد برنج: یک و نیم قاشق غذاخوری

شکر: 40 گرم

بادام آسیاب شده: 2 قاشق غذاخوری

کره خرد شده: 180 گرم

مارمالاد به رنگ‌های مختلف: یک سوم پیمانه

طرز تهیه:

• ابتدا آرد، آرد برنج و شکر را درون ظرف الک کنید.

• به مخلوط فوق، پودر بادام و کره را اضافه کنید.

• با کمی ورز دادن مواد فوق را به صورت خمیری نرم درآورید.

• خمیر را به صورت توپ‌های کوچکی درآورده و با رعایت فاصله روی سینی فر بچینید.

• درون هر توپ خمیری را کمی گود کنید و مارمالادهای رنگی را در آن‌ها بریزید.

• سینی را درون فر قرار دهید.

• فر را روی دمای 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 20- 15 دقیقه تنظیم کنید تا شیرینی‌ها طلایی رنگ شوند.

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ٢:٢٢ ‎ب.ظ روز ۱۳٩٠/۱/٢٤